21. listopadu 2010

♥ NEDĚLNÍ MUFFINKOVÁNÍ ♥






KRÁSNÝ NEDĚLNÍ VEČER DNES JSME S KRISTÝNKOU PEKLY MUFFINKY DO ŠKOLKY SNAD BUDOU DĚTEM CHUTNAT JE TO NÁŠ OBLÍBENÝ RECEPT.JSOU ÚŽASNÉ JDU SI DÁT KAFÍČKO A HNED JEDEN.ZDRAVÍ ADÉLA.

10 komentářů:

  1. Adélko to je zase tak krásné. Ten košíček je jak dělanej pro muffinky. Ještě by to chtělo fotečku Kristýnky kuchařky při pečení:)))ty jsou nejlepší. A ty sáňky...no je na co koukat.
    hezký večer holky

    OdpovědětVymazat
  2. Voňavá krása!!
    Hezké předadventní dny :o)

    OdpovědětVymazat
  3. mnamik mnamik...urcite im budu chutit....:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tééda holky, vy jste šikulky šikovné :-))
    Taky už se těším, až s holkama něco upečeme :-)) Tento víkend jsem měla jaksi ryze pracovní :-( Naštěstí holky zabavily babičky, tak nemám výčitky a zas už mám aspoň "předvánoční úklid" včetně oken a praní sedajdy za sebou, teď už to bude jen dolaďování a konečně snad i to šmuchleníčko a pečeníčko :-)) Přes týden toho moc nestíhám, tak musím s předstihem :-)) Letos snad zahájím advent připravená :-))Snad jsem to nezakřikla :-)
    No a tak šikovnou a hodnou paní učitelku - to těm tvým dětem úplně závidím :-))mufinky voní až sem a GG teda nemá chybu!!!! Krásné fotečky :-))
    Přeju hezký zbytek večera a zítra papapa Bára + Barunka + Johanka

    OdpovědětVymazat
  5. Adélko, zdravím tebe i malou kuchařku. Vaše výtvory voní až sem!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký večer Adélko, pečení s dcerkou si budu také letos poprvé užívat. Máš krásně napečeno a z fotek sálá zimní atmosféra.
    Přeji hezký příští týden, Jitka

    OdpovědětVymazat
  7. Přímo kouzelné fotečky a určitě výborné mufinky.Přeji krásný den, Jarka

    OdpovědětVymazat
  8. Adélko, muffinky v dózičce GG vypadají úchvatně a voní na dálku, moc hezké fotečky a děti byly určitě taky nadšené....Zdraví Ela

    OdpovědětVymazat
  9. Adélko, krásné fotečky jao vždy a ty muffinky vypadají úúúúúúúúžasně :-)
    Krásný týden
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  10. Buonasera Adéla...ti ringrazio per le tue carissime parole...è bello avere qualcuno che ti segue da lonntano e poter venire a fare una passeggiata nel tuo bel blog!!!
    Un abbraccio, *Maristella*.

    OdpovědětVymazat