28. června 2011

LETNÍ SALÁT





LETNÍ OBÍDEK 
♥♥♥



ZELENINOVÝ SALÁT  

DO VELKÉ MÍSY SI NAKRÁJÍM
   ŠERRY RAJČÁTKA ,HLÁVKOVÉ ZELÍ , NEBO ČÍNSKÉ ZELÍ,
 SALÁTOVÝ OKUREK , PAPRIKU KAPII , KUKUŘICI V PLECHOVCE A  KOSTKU BALKÁNSKÉHO SÝRA 
A
 NA DRESINK BUDEME POTŘEBOVAT
KELÍMEK ZAKYSANÉ SMETANY , ČESNEK , A KOŘENÍ DLE CHUTI A  ZAMÍCHÁME.
 


RYBY NA VŠECHNY ZPŮSOBY 

 

MILUJEME RYBY , SALÁTY  
A GRILOVÁNÍ
MÁME ŠTĚSTÍ, ŽE RYBY SI VOZÍME Z NORSKA ČERSTVÉ 
KDYŽ JE VIDÍTE NA TALÍŘI O TO VÍC VÁM CHUTNAJÍ , PROTOŽE VÍTE , ŽE JSTE SI JE NACHYTALI SAMI.  
JSOU TO TRESKY BÍLÉ , TRESKY OBECNÉ ,MNÍCI A TAKÉ LOSOSOVITÍ PSTRUZI TI JSOU ÚŽASNÍ . NA PODZIM TAKÉ MAKRELY , KTERÉ UDÍME.  

A JAKÁ LETNÍ JÍDLA SE PODÁVAJÍ U VÁS MÉ MILÉ.  

KRÁSNÉ A POHODOVÉ DNY
PŘEJE VAŠE ADÉLA 
♥♥♥


7 komentářů:

  1. Adélko ... krásné fotečky ... a obídek bude určitě výborný ... Denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Adélko, my jako suchozemci těm rybám asi moc nedáme ,grilujeme kuřata, vepřovou krkovičku ,ryby většinou makrely štiku kapra,toho mám většinou živého a tolstolobika udíme i makrelu.Opékáme na ohni naše supr špekáčky ,zapíjíme vynikajícím pivem radegast nebo černým ,a také míchaným na půl .Dobře se tráví a také chutná .Zdraví Daja!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj adélko,
    tys mi teda udělala chutě s těma rybkama a ještě když máte možnost je mít čerstvé z Norska..to je nejlepší!My máme moc rádi jakoukoli rybku, také rádi v létě saláty a sladké třeba knedlíčky ze sezoního ovoce!Salátky mícháme z několika druhů-rukola, polníček, ledový ,roso a navrch mozzarela, tuňák..atd:))
    Moc krásné fotečky prostřeného stolu.
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Adélko, jsem v sedmém nebi- ty fotky jsou prostě úžasné! A rybičky jsou můj nejoblíbenější pokrm (kupuji čerstvé, nemražené). Já je mám ráda se šťouchanými brambory a se salátem...saláty v létě dělám moc ráda a často- dají se nekonečně kombinovat :-) Máš to doma dokonalé- a jakto, že si vozíte ryby až z Norska? To je zajímavé :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Adi,
    tak vidím, že tady je to zase samá dobrota! Ani nevím, co dřív obdivovat. Jestli světlo nad stolem, které mě uchvátilo, nebo všechny ty hrníčky a puntíkaté misky anebo jejich lákavý obsah! U vás by mi chutnalo, to vím jistě! Miluju saláty, hlavně teď v létě se jich nemůžu nabažit. Zálivka ve tvém podání vypadá skvěle. Já dělám často zálivku z olivového oleje, citrónu a utřeného česneku. Má hodně výraznou chuť, která nepotřebuju dosolovat, což je celkem výhoda. Ryby jsou taky moje oblíbená pochoutka, jen jsem ještě nikdy neměla opravdu čerstvou, přímo z Norska (to trochu závidím, ale samozřejmě přeju). Tak teď jsem se přistihla, že nasucho polykám, takovou chuť na něco dobrého jsi mi navodila, ty potvůrko! ;-).
    Přeju dobrou chuť, krásný den.
    P.S. A Adélko, děkuju za nesmírně milý e-mail, vykouzlil mi krásný rohlík na tváři. Přeju Ti, ať si po náročném školním konci roku odpočineš a nabereš v létě hodně sil ;-). Je tu u tebe na blogu jako u rodinného krbu, moc příjemně a jsem ráda, že i ty sis naopak u mě našla něco, co tě baví. Na tvou příští návštěvu se těší Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Adélko, nevím jak mi mohly tvé poslední příspěvky uniknout ale prošla jsem je zpět a upřímně takový dobrůtky salátek , koláč ,mňam že jsem z toho dostala hned chutě :-)) máš ty fotečky jak z nějakého severského blogu, úžasné, stůl , židličky, GG Maileg zajíc vše dokonale sladěné opravdová pastav pro oči.. jsem se pokochala a du dolů podívat se na ten borčus u nás...krásný den Dita

    OdpovědětVymazat
  7. Adélko, tak to musela být bašta a jak krásně prostřeno!!! Hezký večer. :)

    OdpovědětVymazat